Oli taas pitkästä aikaa kunnon työpäivä. No aamu alkoi jännittävästi......auto kiukutteli mulle. Ja sitten vielä työpaikalla asiakas kiukutteli....Heh aikunen ihminen kiukuttelee ihan turhista asioista. Tai no varmaan hänelle se asia/asiat ovat tärkeetä mutta itseäni ei sellaset paljon hetkauta. Vaikka ehkä pitäisi hetkauttaa mutta en ota sellasista asioista syitä niskaani mitä en ole tehnyt.

Mutta en voinut olla miettimättä koko päivän että mikä siinä on että jotkut asiat ovat kiinni pelkästään naamataulusta tai olemuksesta?.....Siis että miten jotkut käyttäytyvät jonkun tietyn ihmisen aikana kuin täysi mulkku?! Mutta sitten kun näkee eri henkilön niin sitä ollaan kuin herran enkeli. Meillä töissä kun on tällänen käytäntö yhdellä ihmisellä.........onneksi muuten työtoverini ovat mitä hauskinta seuraa. Etenkin maanantai aamuisin tupakalla kertoillaan mitä viikonloppuna on taas jälleen kerran on sattunut ja tapahtunut. Tänäänkin sain kuulla sellaista mitä en ehkä ihan kahdeksan aikoihin aamusta olisi halunnut kuulla . Liian paljon informaatiota kahden aikuisen ihmisen kanssa käymisestä yön pikkutunneilla. 

Eihän tuohonkaan voinut olla toteamatta että voi maanantai! Onneksi ei ollut perjantai  silloin on vielä rankemmat jutut päällä.  Kun välillä tuntuu että muijaporukassa on kovemmat jutut kuin niissä äijäporukoissa missä olen ollut töiden ohella. 

Mutta kaippa sitä täytyy mennä katselemaan tuota autoa että onko vielä eri mieltä kuin minä...vai alkaako mieli muuttuun jos uhkailen pois myymisellä.