Joo-o olishan se kiva nukkua pitkään mutta ku ihminen ei pysty siihen niin ei sitten väkisin.

No mutta toisaalta päivähän menis pilalle jos vaikka sattuis nukkumaan puoleen päivään asti. Mut kuiteskin puhutaanpa tuosta juhannuksesta.

Olen tässä havainnut itselläni ja muilla tutuilla kehittyvän pienimuotoista paniikkia  tuon lähestyvän juhannuksen suhteen. Ei pelkästään sen takia että missä/mitä/ketä asioiden takia vaan ihan yleisesti. Että onko jo suunnitelmat tehty ja kirjoitettu paperille et voi tarkistaa vielä päivää ennen tapahtumaa että todellakin kaikki on reilassa.

Ja jos sataa niin onko sellanen paikka missä ei tarvitse pelätä kastuvansa, pääseekö saunaan, näkeekö kokon, onko tarpeksi viinaa kolmelle päivälle.....yms yms...nä on ehkä enemmän mun kysymyksiä tulevalle. Mutta toisaaltaan en tarvitse kuin hyvän seuran, paikan johon voi pieni juhlia painaa päänsä ja musiikkia.

Sitä en ymmärrä kyllä että jotkut varaavat etelänmatkan juhannukseksi......ei sitä voi viettää missään Las Palmasissa mojito drinksu kädessä....aurinkotuolilla maaten. Koita huutaa siinä et hyvät jussit. Jotenkin mautonta sanon minä. 

Suomen kesään ja juhannukseen kuuluu hyttyse ininä, känniset ihmiset spedeilemässä muille, jumalattoman iso kokko jonka sytyttämisessä on vaikeuksia, musiikki ja sillain.